Horoscop AstroCafe 11 mai: Este o zi MARE pentru trei zodii!

Horoscop AstroCafe 11 mai: Este o zi MARE pentru trei zodii!
Horoscop AstroCafe 11 mai: Este o zi MARE pentru trei zodii!

Citeste previziunile astrologice pentru ziua de 11 mai 2017.

Balanta

Despre salarizarea de la un loc de muncă, astăzi primeşti informaţii deosebite, care cumva anunţă un final. Pe de o parte poate fi vorba despre primirea drepturilor salariale, a unor bonusuri sau a schimbării condiţiilor de muncă. Însă pe de altă parte este posibil să te gândeşti la o nouă variantă de a obţine venituri suplimentare. Lasă deciziile importante pentru zilele următoare!

Scorpion

Astăzi sunt şanse să iei decizii foarte clare privitoare la planurile personale şi profesionale. Fiind decis încotro să te îndrepţi există riscul să porneşti cu o viteză mult prea mare faţă decât poţi duce sau controla. Piedici apar dinspre segmentul financiar comun cu alţii, în sensul că fie eşti nevoit de împrejurări să cheltuieşti pentru alţii, fie descoperi pierderi, furturi greu de elucidat.

Prudenţă şi răbdare!

Sagetator

Ziua te predispune la stări contemplative. Este greu să-ţi intre cineva în voie, astfel că ar fi bine pe cât posibil să te retragi în locuri liniştite şi să stai de vorbă tu cu tine. Chiar dacă există nemulţumiri majore, cu puţin efort şi bunăvoinţă le poţi descifra sensul. În toate există un sâmbure de lumină, pe care este bine să-l accesezi şi să-l foloseşti spre binele tău suprem.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

HOROSCOP AstroCafe pentru 8 mai: Neintelegeri pentru doua zodii

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Lavinia Pîrva, adevărul despre rana de pe braț după vacanța din Mykonos

Livia a rupt tăcerea, la un an de la despărțirea de Bordea: „Am tot tras semnale de alarmă”

Virginia va lua o decizie radicală în privința lui Moldo! „Nu e chestia aia!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 7 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala


Cookies