Horoscop AstroCafe 12 iulie: Scorpionii se cearta cu cineva drag

Horoscop AstroCafe 12 iulie: Scorpionii se cearta cu cineva drag
Horoscop AstroCafe 12 iulie: Scorpionii se cearta cu cineva drag

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 12 iulie 2017.

Berbec

Ziua anunta intalniri si dialoguri importante cu prietenii. Sunt posibile tensiuni pe teme financiare, insa nu fara solutii Pe de alta parte, un protector important iti va oferi informatii si sfaturi bune vizavi de plasamantele tale financiare si de banii si bunurile pe care le detii in comun cu partenerul de viata sau de afaceri.

Taur

Ochii si urechile lumii sunt atintite asupra ta, aspect care iti provoaca destula neliniste.

Este posibil sa apara o schimbare in domeniul profesional in care activezi. Poate fi vorba fie de sarcini de lucru noi, fie termini o activitate inceputa mai de mult. Relatiile colegiale sunt tensionate si ar fi bine sa te tii departe de discutii aprinse.

Gemeni

Dorinta de studiu si evolutie a constiintei este activata astazi. Dar si setea de calatorii si experiente noi este la cote inalte.

Ostoieste-ti dorinta de elevare spirituala prin dialoguri cu persoane dragi aflate departe de granitele tarii sau cu cei care au calatorit mult. Deocamdata iti sunt favorizate calatoriile pe distante mici sau studiile de scurta durata.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop MINERVA pentru saptamana 9 - 15 iulie 2017! O zodie cade in capcana, alta are nevoie urgenta de bani!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies