Horoscop AstroCafe 12 mai: Doua zodii se consuma prea mult!

Horoscop AstroCafe 12 mai: Doua zodii se consuma prea mult!
Horoscop AstroCafe 12 mai: Doua zodii se consuma prea mult!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 12 mai.

Berbec

Astazi este o zi in care e recomandat sa iei o mica pauza de la proiectele tale ambitioase si sa profiti de entuziasm devenind pentru ceilalti un exemplu motivant prin puterea discursului tau carismatic. Si, daca alegi sa calatoresti sau doar sa intri in contact cu oameni care-ti permit accesul la alte viziuni, vei avea ocazia sa inveti la randul tau ceva ce-ti va folosi.



Taur

Starea de nemultumire vis-a vis de relatiile tale parteneriale are probabil si un substrat cu tema financiara care constituie un subiect in plus de anxietate. Totusi, este o buna ocazie sa-ti infrunti temerile cu o doza rezonabila de detasare, fara a incerca sa controlezi oameni si situatii. Colegii de serviciu te pot ajuta sa faci anumite corelatii si sa treci mai usor peste aceste momente.

Gemeni

Relatia cu partenerul tau de cuplu poate beneficia de un suflu de aer proaspat, simtind dorinta de a va aventura impreuna si de a iesi din rutina cotidiana. Te simti increzator in si capabil de a duce la bun sfarsit proiectele stabilite, directionand excesul de energie catre sustinerea argumentata a ideilor si ajungerea la compromis. Banii insa, raman inca o tema fierbinte.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

3 zodii de femei cu o inteligenta sclipitoare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies