Horoscop AstroCafe 14 octombrie: O zodie are nevoie de odihna, alta pierde bani!

Horoscop AstroCafe 14 octombrie: O zodie are nevoie de odihna, alta pierde bani!
Horoscop AstroCafe 14 octombrie: O zodie are nevoie de odihna, alta pierde bani!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 14 octombrie 2017.

Berbec

Finalul acestei saptamani este favorabil relaxarii alaturi de persoana iubita si de copii. Chiar daca, indatoririle profesionale sau partenerul de viata iti rastoarna planurile dorite de tine, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te descurci cu toate. Duminica mai ales ai succes in activitatile sociale, alaturi de cei dragi. Evita excesele de orice fel, pentru ca sanatatea este vulnerabila si oricand te poate necaji.

Taur

Chiar ai nevoie sa te odihnesti in zilele acestui weekend, acasa printre cei dragi. Ai succes in rezolvarea treburilor gospodaresti. De asemenea vor intra in sfera ta de interes si alcatuirea planurilor de redecorare a locuintei si de achizitionare a unor bunuri patrimoniale de valoare. Neplacerile pot aparea de la cheltuieli comune si de la starea de sanatate a unor membrii ai familiei.

Rezolva mai intai prioritatile segmentului domestic!

Gemeni

Sfarsitul acestei saptamani iti aduce in preajma multe persoane dragi din anturajul apropiat. Chiar sunt momente excelente pentru discutii amicale, iesiri in natura, excursii, vizite atat la tine acasa, cat si tu ii poti vizita pe altii. Minunat este ca toata lumea iti va recunoaste talentele native si vei fi ascultat cu interes. Vorbesti frumos, plin de emotie, reusind sa povestesti subiecte interesante si de actualitate.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Zodii care isi gasesc marea dragoste in 2018! Au tot norocul din lume

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies