Horoscop AstroCafe 14 octombrie: O zodie are nevoie de odihna, alta pierde bani!

Horoscop AstroCafe 14 octombrie: O zodie are nevoie de odihna, alta pierde bani!
Horoscop AstroCafe 14 octombrie: O zodie are nevoie de odihna, alta pierde bani!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 14 octombrie 2017.

Capricorn

La sfarsitul acestei saptamani temele principale de gandire si discutie vor fi legate de banii si bunurile comune cu altii. In primul rand este bine sa ai in vedere achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. Posibil sa primesti bani sau macar informatii deosebite legate de o colaborare. Un ajutor material nesperat se va contura la orizont, cand te astepti mai putin. Insa, fereste-te de speculatii financiare sau preluarea unor cheltuieli care te depasesc.

Varsator

Atentia si eforturile iti vor fi atrase la sfarsitul acestei saptamani de catre partenerul de viata sau de cei de afaceri. Iti sunt favorizate dialogurile, lamurirea chestiunilor legate de activitati si indatoriri comune. Pe de alta parte este bine sa trasezi directii noi legate de viata comuna cu partenerul de viata. Renunta la relatiile si situatiile care iti displac sau care iti consuma prea mult resursele materiale, morale, energetice.

Pesti

Reevalueaza-ti pozitia in cadrul grupului de lucru de la serviciu. De asemenea este bine, ca la finalul acestei saptamani sa te gandesti pe indelete cat esti de multumit de actualul tau loc de munca. Cu siguranta este loc pentru imbunatatiri. Acum sunt momente excelente de a trasa, chiar si imaginar variante noi de lucru. Indrazneste sa visezi la lucruri marete, dar viseaza-le cu toate amanuntele. Si astfel se vor materializa la momentul potrivit.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Zodii care isi gasesc marea dragoste in 2018! Au tot norocul din lume

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies