Horoscop AstroCafe 22 aprilie! Trei zodii isi infrunta karmele

Horoscop AstroCafe 22 aprilie! Trei zodii isi infrunta karmele
Horoscop AstroCafe 22 aprilie! Trei zodii isi infrunta karmele

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 22 aprilie 2017.

Berbec

Zilele acestui sfarsit de saptamana petrece-le in liniste, departe de forfota cotidiana. Tu cu tine aveti ce sa va spuneti, sa concluzionati si sa trasati noi directii de viitor, pentru toate segmentele vietii. In primul rand ai nevoie de o reformulare a conceptiilor si atitudinii fata de munca si implicatiile ei. Sunt momente excelente de a pune in balanta eforturile depuse si plata obtinuta. Chiar daca nemultumirile sunt prezente, acum le poti dizolva usor si definitiv.

Taur

Foarte bune sunt intalnirile si dialogurile cu prietenii la finalul acestei saptamani. Profita de orice invitatie de a iesi in lume, de a primi musafiri sau macar de a sta de vorba, pe indelete, prin mijloacele moderne de comunicare. Informatii deosebite se vor vehicula in preajma ta, mai ales legate de segmentul socio-profesional. De asemenea este posibil sa afli despre un curs, un program de instruire necesare promovarii tale.

Gemeni

Multa lume ta va inconjura in zilele acestui weekend, fie ca stai casa, fie ca te afli la serviciu. Iti vor fi ascultate vorbele, iti vor fi urmarite gesturile si tot ce tine de prestatia ta in fata altora. Ideile prezentate de tine vor fi dezbatute ulterior si poate unele contestate. Ar fi bine sa-ti temperezi entuziasmul si sa vorbesti strictul necesar. Pe de alta parte, din situatiile ivite in aceste zile vei avea multe de invatat, mai ales in relatiile socio-profesionale.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Top 5 zodii norocoase in luna MAI! Sunt pe val si le merge foarte bine!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies