Horoscop AstroCafe 28 februarie. Doua zodii se cearta cu cineva drag

Horoscop AstroCafe 28 februarie. Doua zodii se cearta cu cineva drag
Horoscop AstroCafe 28 februarie. Doua zodii se cearta cu cineva drag

Citeste previziunile tale astrale pentru astazi, 28 februarie 2018.

Berbec

 

Datorita faptului ca esti foarte implicat in chestiuni personale, cei dragi se pot supara serios, pentru ca ii neglijezi mult in ultima vreme. Surprizele se pot tine lant in segmentul amoros, de aceea fii prudent si tine cont de persoanele in care ai investit sentimente profunde. Lasa grijile deoparte si propune activitati comune alaturi de persoana iubita sau de copii. 

 

Taur

 

Sunt posibile discutii aprinse pe teme patrimoniale, dar si pe seama faptului ca esti implicat mai mult in segmentul profesional si astfel ai lasat de izbelişte indatoririle gospodaresti. Este bine sa tii cont de sfaturile membrilor familiei, chiar daca la prima vedere pare că toata lumea este impotriva ta. Peste cateva zile vei intelege ca acestia au avut dreptate.

 

Gemeni

 

Foarte usor te poti lua la harţă cu persoanele din anturajul apropiat. Gandesti mult mai rapid decat poti vorbi si astfel ceilalti se inteleg greu cu tine. Alege-ti cuvintele cu grija, fii prudent cu informatiile pe care vrei sa le spui si fereste-te de a da sfaturi. Ai idei minunate, originale, insa bine ar fi sa le notezi intr-un jurnal si sa le spui si altora in zilele urmatoare.

Calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente. Acorda atentie si celor dragi.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop Minerva pentru 25 februarie - 3 martie 2018. Urmeaza o saptamana grea pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies