Horoscop AstroCafe - 3 mai: Doua zodii au probleme in familie!

Horoscop AstroCafe - 3 mai: Doua zodii au probleme in familie!
Horoscop AstroCafe - 3 mai: Doua zodii au probleme in familie!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 3 mai 2017.

Berbec

Ziua favorizeaza relatiile familiale si treburile gospodaresti. Totusi, ocupa-te de treburile usoare fara a apela la sprijinul celor dragi, intrucat sunt sanse de a declansa conflicte gratuite. Se simte in aer un soi de nepasare sau ignoranta fata de confortul domestic sau nevoile casei. Fii prudent si nu te lasa dus de valul majoritatii! Pentru tine, casa si familia trebuie sa fie pe primul loc.

Taur

Discutii si intalniri frecvente cu persoanele din anturajul apropiat. Este posibil sa obosesti la un moment dat, pentru ca avalansa de informatii sau de persoane care iti cer sfaturi este dificil de controlat. Fii prudent si alege-ti cu grija vorbele si gesturile! Unii te-ar putea eticheta drept cine nu esti. Spre seara, retrage-te in linistea si confortul casei, alaturi de cei dragi.

Gemeni

Apar cheltuieli cotidiene, dar este posibil sa fii nevoit sa cheltuiesti fie pentru prieteni, fie pentru persoana iubita sau pentru copii. Se recomanda prudenta, intrucat sunt posibile pierderi, furturi si cheltuieli nefondate. Cerintele prietenilor sau mofturile celor dragi sunt momentane, astfel ca ar fi bine sa nu le dai curs. Rezuma-te la strictul necesar si fereste-te de propunerile celorlalti!



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Trei zodii de femei RELE! Iti fac viata un cosmar!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies