Horoscop AstroCafe 5 ianuarie 2018: Se anunta o zi linistita pentru fecioare

Horoscop AstroCafe 5 ianuarie 2018: Se anunta o zi linistita pentru fecioare
Horoscop AstroCafe 5 ianuarie 2018: Se anunta o zi linistita pentru fecioare

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 5 ianuarie 2018.

Berbec

Unele sarcini nu-ti plac astazi, dar nu le prea poti evita, mai ales daca e  vorba de lucruri pe care le-ai tot amanat in sfera profesionala. Cu cat esti mai disciplinat, organizat si concentrat pe solutii, cu atat mai eficient vei fi si vei evita frustrarile. In alta ordine de idei, e bine sa-ti recunosti eventualele lacune si greseli, sa fii dispus sa inveti ce e nevoie si sa te perfectionezi acolo unde simti ca e cazul, depasind orgoliul si nerabdarea.

Taur

Tu esti plin de creativitate, inspiratie si incredere in viitor. Desi unele circumstante, in ce priveste relatiile cu oameni dragi sau evolutia unui proiect, nu sunt tocmai cele dorite de tine, totusi ziua de astazi creeaza contexte favorabile pentru expresia de sine, manifestarea iubirii si a individualitatii. Evita sa fii prea critic si perfectionist, renunta la unele asteptari si fii dispus sa primesti darurile pe care acum universul ti le scoate in cale.

Gemeni

Luna se afla in Fecioara si activeaza zona casei, familiei si sufletului. E o zi buna pentru a te ocupa de treburi casnice, dar si pentru a-ti creste confortul acasa renuntand la lucruri care mai mult te incurca si la orice simti ca reprezinta energie veche, stagnanta. Pe de alta parte, daca ai nevoie de sprijin sau chiar de finanantare pentru o serie de demersuri de acest gen, cere si vei primi.

In ce priveste cariera, nu e un moment bun pentru decizii importante, dar nici nu e indicat sa fugi de responsabilitati.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop 2018 - Este anul groazei pentru aceste zodii. Vor plange cu lacrimi amare

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies