Horoscop AstroCafe 5 ianuarie 2018: Se anunta o zi linistita pentru fecioare

Horoscop AstroCafe 5 ianuarie 2018: Se anunta o zi linistita pentru fecioare
Horoscop AstroCafe 5 ianuarie 2018: Se anunta o zi linistita pentru fecioare

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 5 ianuarie 2018.

Rac

E o zi buna pentru drumuri, calatorii pe distante scurte si demersuri ce tin de documente. Daca ti-ai propus astazi activitati care implica scrisul, comunicarea si negocierea, acestea sunt de bun augur. Totusi, nu forta lucrurile si nu incerca cu tot dinadinsul sa obtii acum vreun raspuns definitiv sau vreo garantie in privinta finalitatii unui proiect/contract. Ia lucrurile cum sunt si valorifica relatia buna cu partenerul.

Leu

Luna in Fecioara activeaza zona banilor castigati din munca si afaceri proprii, iar astazi se pare ca ai inspiratia si prezenta de spirit necesare pentru a imbunatati

situatia in acest segment de viata. Totusi, concentreaza-ti atentia mai mult pe intrari decat pe iesiri, altfel spus evita cheltuielile asupra carora ai indoieli sau care sunt pe fond emotional ori din dorinta de a demonstra ceva. Acum e momentul sa-ti pui ordine in contabilitatea personala si sa-ti administrezi bugetul intelept.

Fecioara

Tu esti favorizat de prezenta Lunii in semnul tau solar, asa ca beneficiezi de ipostaze benefice, de gesturi de iubire din partea unor oameni dragi si chiar de o efuziune sentimentala din partea copiilor sau a persoanei iubite.

Cumva, ceilalti te fac sa-ti simti inima crescand. Insa, in ce priveste responsabilitatile casnice  sau cererile pe care cei din familie ti le tot  lanseaza, ai nevoie de multa diplomatie si atentie la detalii, pentru a pastra echilibrul intre ce vrei tu si ce vor ei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop 2018 - Este anul groazei pentru aceste zodii. Vor plange cu lacrimi amare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies