Horoscop AstroCafe 8 martie. Trei zodii au parte de multe surprize frumoase

Horoscop AstroCafe 8 martie. Trei zodii au parte de multe surprize frumoase
Horoscop AstroCafe 8 martie. Trei zodii au parte de multe surprize frumoase

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 8 martie 2018.

Berbec

Esti animat de idei marete, de filozofii de viata noi, iar dorinţa de a-ti rafina sufletul este la cote mari. Astfel este posibil sa te gandesti la abordarea unui program de instruire personala pe termen lung sau intr-un cadru organizat de specialisti. Relatiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura definitiv, renuntand rapid la persoanele inoportune.

Taur

Se incheie o etapa importanta in plan financiar legata de banii si bunurile administrate si folosite in comun cu altii.

Sunt momente favorabile pentru achitarea unor datorii acumulate si lamurirea chestiunilor financiare, fie cu institutiile financiare, fie cu partenerul de viata, rudele si colaboratorii. Prudenţă, deoarece există prespozitie la cheltuieli majore!

Gemeni

Zi importanta pentru segmentul partenerial, deoarece se contureaza un final de etapa. Inca din primele ore ale zilei te vei gandi pe indelete, la partenerii si colaborarile care nu te mai avantajeaza. Sustine-ti punctele de vedere cu dovezi palpabile si ai incredere in vocea ta interioara.

Spre seara iti prinde bine o discutie cu cineva de incredere.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies