Horoscop AstroCafe 9 martie. Trei zodii au parte de multe surprize frumoase

Horoscop AstroCafe 9 martie. Trei zodii au parte de multe surprize frumoase
Horoscop AstroCafe 9 martie. Trei zodii au parte de multe surprize frumoase

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 9 martie 2018.

Berbec

Nu prea mai ai rabdare, mai ales daca vine vorba despre niste calatorii pe care trebuie sa le faci, la mare distanta de casa ta. Vacanta nu mai poate astepta prea mult. Optiunile sunt din ce in ce mai multe, insa logica te face sa fii reticient. Probabil ca va trebui sa imbini ideile vizionare cu o atitudine cat se poate de rationala, pentru a avea un succes imediat.

Taur

Chiar daca ai senzatia ca ai gasit cea mai buna solutie, incearca sa asculti si parerile celor din jurul tau. In special parerile partenerului/partenerei de viata. Oricat de stabil si puternic ancorat in realitate te simti, nu uita ca ceea ce se vede a fost facut din lucruri care nu se vad. In consecinta, acorda atentie si planurilor subtile si abia apoi decide incotro te indrepti.

Gemeni

O zi in care dialogul este cel putin la fel de important ca orice tratative purtate la masa negocierilor. De altfel, se poate spune ca este o zi in care vei negocia orice, provocat fiind de circumstante si de persoanele cu care ai de-a face. Accepta adevarul, asa cum iti este el prezentat. Cat de curand vei observa de ce toata lumea are nevoie de ideile tale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop Minerva pentru luna martie 2018. Tensiuni intre zodii din cauza celor 10 evenimente astrale din aceasta perioada

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies