Horoscop AstroCafe pentru 10 februarie: O sambata cu peripetii pentru doua zodii

Horoscop AstroCafe pentru 10 februarie: O sambata cu peripetii pentru doua zodii
Horoscop AstroCafe pentru 10 februarie: O sambata cu peripetii pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 10 februarie 2018.

Berbec

 

Se contureaza noi posibilitati de relationare cu strainatatea, fie prin a merge la lucru undeva, departe de tara natala, fie pentru a studia pe termen lung in scoli straine. Mentalul tău primeşte influxuri astrale deosebite pentru a trasa planuri marete, de a adopta noi filozofii de viata si de a-ti largi orizontul cunoasterii. Relaxeaza-te cu o lectura buna sau cu un spectacol de teatru! 

 

Taur

 

Tema banilor si bunurilor comune cu altii vor cunoaste rasturnari de situatie incepand cu aceste zile de weekend. Discutând cu cineva apropiat vei reuşi să gasesti variante noi de castig de la si prin altii. Insa, in paralel ar fi intelept sa tii cont si de aspectele mai putin vizibile ale segmentului financiar, deoarece exista hibe care apar din cand in cand.

Cheltuielile ar trebui reduse la maxim. 

 

Gemeni

 

Aceste zile de weekend vor evidentia segmentul relatiilor parteneriale. Constatarile privitoare la desfasurarea parteriatului de cuplu sau a celor profesionale ar trebui luate in calcul, iar in urma lor decide in consecinta. Este clar ca lucrurile nu mai pot merge ca pana acum. Fii prudent si vorbeste strictul necesar.

Unii vor specula fiecare vorba sau gest.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Luna Iubirii: Ce zodii isi gasesc jumatatea. Sunt facute sa fie impreuna pentru totdeauna

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies