Horoscop AstroCafe pentru 10 octombrie: O zodie se streseaza inutil, alta e pesimista!

Horoscop AstroCafe pentru 10 octombrie: O zodie se streseaza inutil, alta e pesimista!
Horoscop AstroCafe pentru 10 octombrie: O zodie se streseaza inutil, alta e pesimista!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 10 octombrie 2017.

Berbec

Astazi Luna sta in Gemeni, in zona comunicarii. Aspectele pe care le formeaza sunt tensionate, ceea ce indica, pe de o parte dorinta de mobilizare si inaintare, iar pe de alta parte, destul de multa incoerenta intre ce gandesti, ce spui si ce faci. Asadar, cheia este sa fii prezent in toate raporturile cu ceilalti, sa te abtii de la promisiuni si, mai degraba, sa-ti revizuiesti unele convingeri, cunostinte, idei si chiar relatii.

Taur

Luna in Gemeni activeaza zona banilor si e posibil sa nu-ti placa ce rezulta in urma unor calcule sumare in ce priveste bugetul familiei. Chiar si bilantul personal pe anul care se incheie, e posibil sa nu fie satisfacator, insa e drept ca ai si tendinta de a exagera. Asadar, astazi, in loc sa te pierzi in scenarii pesimiste, intreaba-te ce e posibil sa creezi diferit si care ar fi solutiile pentru o situatie financiara confortabila.

Iar in aceste zile, evita cheltuielile inutile.

Gemeni

Luna se va afla astazi in semnul tau solar si formeaza raporturi incordate, semn ca te simti coplesit de toate responsabilitatile asumate, precum si de presiunile pe care le simti venind din exterior. E important sa-ti folosesti astazi abilitatile de negociere, atat cu tine, cat si cu ceilalti. Cauta mereu solutii si cai de mijloc pentru a rezolva si finaliza ce ti-ai propus, evitand astfel epuizarea si/sau conflictele.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cele mai ghinioniste zodii in 2018! Necazurile le doboara!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies