Horoscop AstroCafe pentru 10 octombrie: O zodie se streseaza inutil, alta e pesimista!

Horoscop AstroCafe pentru 10 octombrie: O zodie se streseaza inutil, alta e pesimista!
Horoscop AstroCafe pentru 10 octombrie: O zodie se streseaza inutil, alta e pesimista!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 10 octombrie 2017.

Rac

Pentru tine, aceasta zi pare mai curand una de introspectie si autoanaliza, decat de actiune si masuri concrete, chiar daca unele aspecte ale vietii tale par sa fie ajunse intr-un punct de urgenta. Ca si cum „asa nu se mai poate”, ai de facut demersuri si schimbari substantiale in ce priveste familia, casa, dar si parteneriatele si imaginea sociala. Dar pana atunci, discretia, prezenta, ascultarea si receptivitatea sunt absolut necesare, pentru a decela vocea intuitiei si a fiintei tale, dincolo de zumzetul mintii cre capteaza pareri ce nu-ti apartin.

Leu

In cazul tau, aceasta zi poate fi provocatoare in ce priveste relatiile si comunicarea cu prietenii si anturajul. Ce-i drept, poti avea si constientizari minunate despre rolul tau intr-un context social si cum sa imbunatatesti comunicarea, resursele, dar si propria energie, prin economisirea ei sau distribuirea intr-un mod diferit decat pana acum. In orice caz, astazi stai departe de contaminari cu pareri, judecati sau proiectii exterioare.

Fecioara

S-ar putea sa fie dificil de impacat sarcinile profesionale cu responsabilitatile casnice, mai ales ca apar mereu schimbari in program. Cu toate acestea, tot ce se intampla si tot ce creezi astazi e ca o proba de flexibilitate, creativitate si originalitate. Cu cat mai deschis esti spre o abordare inovatoare si creativa, cu atat mai minunate solutii vei gasi, iar usurinta se va instala indiferent ce apare nou.

Vezi bine, atitudinea si abordarea fac diferenta, nu ceea ce se intampla.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cele mai ghinioniste zodii in 2018! Necazurile le doboara!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies