Horoscop AstroCafe pentru 10 octombrie: O zodie se streseaza inutil, alta e pesimista!

Horoscop AstroCafe pentru 10 octombrie: O zodie se streseaza inutil, alta e pesimista!
Horoscop AstroCafe pentru 10 octombrie: O zodie se streseaza inutil, alta e pesimista!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 10 octombrie 2017.

Balanta

Tu ai tendinta sa te gandesti mult la viitor, sa privesti in zare pentru a te ancora pe o cale palpabila si a gasi puncte de reper pe care sa te bazezi. Insa, oricat de asiduu ai cauta, se pare ca e necesar sa te multumesti cu a trai clipa prezenta cu tot ce-ti ofera aceasta, acceptand noutatea pe care o aduce fiecare si si avand mai multa incredere in minunile care pot aparea… in drumul tau.

Pana la urma, nu aduce anul ce aduce ceasul.

Scorpion

Daca asteptai niste bani sau sprijin din partea unei persoane dragi, s-ar putea sa nu vina, sau sa vina in alta forma… O zi in care mai multe asteptari par sa fie blocate, insa daca nu te lasi prins in energia agitatiei si panicii, poti face loc altor daruri, poate chiar mai valoroase decat cele la care te gandeai.

In alta ordine de idei, din sfera muncii si a activitatilor zilnice pot veni satisfactii si noi idei care schimba total energia momentului si starea ta.

Sagetator

Ziua aceasta este despre negociere. Cu partenerul de viata sau cu alte persoane din familie, care au tot felul de solicitari, cereri, dorinte si asteptari de la tine. Provocarea consta in a gasi un punct de echilibru si calea cea mai avantajoasa de a alege, atat pentru tine cat si pentru ceilalti.

Nici rigiditate absoluta, dar nici sa te lasi distras de tot ce vor ceilalti sa faci. Prin urmare, in loc sa reactionezi, stai si gandeste-te inainte sa raspunzi. Cum e mai bine, ce ai putea alege in situatia x, pentru a fi mai usor?

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cele mai ghinioniste zodii in 2018! Necazurile le doboara!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies