Horoscop AstroCafe pentru 12 februarie: Zi cu multe impliniri pentru doua zodii

Horoscop AstroCafe pentru 12 februarie: Zi cu multe impliniri pentru doua zodii
Horoscop AstroCafe pentru 12 februarie: Zi cu multe impliniri pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 12 februarie 2018.

Berbec

O zi foarte importanta in plan socio-profesional. Sunt posibile discutii cu sefii sau oficialii unor institutii, insa pe tonuri ridicate si cu multa implicare emotionala. Fii prudent si contoleaza-ti reactiile, pentru ca exista riscul sa strici relatii si situatii bune. Este o perioada delicata vizavi de statutul tau profesional si de imaginea ta in ochii celorlalti. Seara iti va aduce liniste acasa, printre membrii familiei.

Taur

Multa forfota mentala intreaga zi! Este bine sa-ti ordonezi gandurile, sa te concentrezi pe treburile prioritare si mai ales sa vorbesti putin.

In urma evenimentelor petrecute in aceasta perioada, unele idei, conceptii, filozofia ta de viata vor avea nevoie de schimbari importante. Insa acum trebuie doar sa punctezi esentialul si sa lasi deciziile marete pentru urmatoarele zile. Spre seara relaxeaza-te cu o lectura buna.

Gemeni

Se intrezaresc schimbari la capitolul financiar, partea care vizeaza banii si bunurile folosite si administrate in comun cu altii. Iluzia castigurilor usoare sau a planurilor de investitii pe termen lung trebuie sa o eviti.

Chiar daca la prima vedere crezi ca te vei descurca cu toate cheltuielile, destul de rapid poti constata ca te afli pe nisipuri miscatoare. Rezuma-te numai la strictul necesar si joaca cinstit fata de ceilalti.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Luna Iubirii: Ce zodii isi gasesc jumatatea. Sunt facute sa fie impreuna pentru totdeauna

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies