Horoscop AstroCafe pentru 15 iunie: O zodie ramane fara bani, alta trece prin situatii incredibile!

Horoscop AstroCafe pentru 15 iunie: O zodie ramane fara bani, alta trece prin situatii incredibile!
Horoscop AstroCafe pentru 15 iunie: O zodie ramane fara bani, alta trece prin situatii incredibile!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 15 iunie 2017.

Berbec

Apropiindu-te prea mult de prieteni exista riscul sa fii dezamagit astazi. De aceea, pastreaza o anumita distanta sanatosa si vorbeste strictul necesar. Unii vor dori sa se apropie de tine sa-ti povesteasca multe si marunte, altii vor dori sfaturi si solutii pentru problemele lor, iar altii pur si simplu te vor provoca, din amuzament, ca sa-ti studieze reactiile. Detaseaza-te de toate acestea si rezerva-ti momente de odihna.

Taur

Asteptarile tale vizavi de segmentul profesional, de relatiile cu sefii sunt spulberate astazi foarte rapid. Pe de o parte esti prea entuziasmat si foarte implicat in activitatea profesionala pe care o desfasori. Insa, pe de alta parte, cand ti-e lumea mai draga apar provocari sau obstacole in desfasurarea fortelor de lucru. Gaseste un echilibru just intre ce trebuie sa faci concret la serviciu si nevoile tale personale.

Gemeni

S-ar putea sa-ti reformulezi unele planuri de viata, in special cele profesionale. Pentru ca emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate, nu pune baza pe gandurile care-ti trec prin minte sau pe dialogurile cu ceilalti. Razgandirile si rasturnarile de situatie pot aparea din senin, mai ales spre finalul zilei. A viziona un spectacol de teatru, o expozitie de arta sau un targ de sezon ti-ar fi de mare folos. 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Zodii care se hranesc cu sufletele altora! Traiesc din nefericirea celor din jur!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies