HOROSCOP AstroCafe pentru 15 mai: Doua zodii au de dat bani multi!

HOROSCOP AstroCafe pentru 15 mai: Doua zodii au de dat bani multi!
HOROSCOP AstroCafe pentru 15 mai: Doua zodii au de dat bani multi!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 15 mai 2017.

Berbec

Indiferent in ce companie te vei afla astazi vei fi nevoit sa participi activ la dezbateri si activitati comune cu altii. Pentru ca esti destul de reticent la tot ce vine din parte altora si mai ales iti este dificil sa te implici atat in discutii, cat si in evenimentele ivite este posibil ca persoanele din anturajul tau sa-si schimbe părerea despre tine.

Insa, ceilalti chiar vor să le fii alături şi să se bucure de farmecul tau.

Taur

Ziua este favorabila preocuparilor intelectuale si discutiilor filozofice. Incet, dar sigur iti schimbi sistemul valorilor morale si spirituale dupa care te-ai ghidat pana acum. Minunat este ca ai de-a face cu oameni eruditi, de la care ai ce sa inveti si care te ajuta sa vezi viata si evenimentele ei, intr-o alte lumina.

Fii deschis sufleteste si informeaza-te cat mai mult, dar de la surse de buna calitate.

Gemeni

In plan profesional apar tot soiul de situatii inedite, care presupun asumarea unor responsabilitati majore. Insa, imediat cum apare o astfel de situatie se vorbeste si de plata aferenta. De aceea, astazi te gandesti mai intai la castigurile pe care le poti obtine din orice efort depus in campul muncii.

Pe de alta parte ai idei bune pentru planuri de investitii pe termen lung. Dar sa ai in vedere si achitarea facturilor curente.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>
 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum iti afecteaza Luna plina viata sexuala, in functie de zodie! Doua zodii renunta la inhibitii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies