HOROSCOP AstroCafe pentru 15 mai: Doua zodii au de dat bani multi!

HOROSCOP AstroCafe pentru 15 mai: Doua zodii au de dat bani multi!
HOROSCOP AstroCafe pentru 15 mai: Doua zodii au de dat bani multi!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 15 mai 2017.

Capricorn

Debutul saptamanii iti aduce momente favorabile pentru a-ti alcatui noi planuri de viata si pentru a-ti imbunatati relatiile cu ceilalti. Renunta la idei, conceptii sau persoane care ti-au creat pana acum neplaceri. Indicat este sa te sfatuiesti cu membrii familiei, dar si cu prietenii apropiati care s-au dovedit de-a lungul timpului onesti si dornici de a fi alaturi de tine in mod sincer. Farmecul tau este irezistibil!

Varsator

In tihna este bine sa te gandesti pe indelete la situatiile si relatiile profesionale in care esti implicat sau planuiesti demult sa te implici. Energia vitala este la cote joase, asa incat evita activitatile care necesita efort fizic si mental. Afectiunile sistemului circulator se pot accentua. Insa odihna, alimentatia sanatoasa si aerul curat iti sunt suficiente.

Bucura-te de compania celor dragi!

Pesti

Saptamana incepe minunat in compania prietenilor. Se contureaza intalniri si discutii importante, mai ales pe teme socio-profesionale. Chiar vei fi sfatuit de bine in privinta dezvoltarii competentelor profesionale si a implicarii tale in diverse proiecte de anvergura alaturi de oameni deosebiti. Asculta rabdator ce ti se spune si evita luarea deciziilor sub impulsuri momentane.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum iti afecteaza Luna plina viata sexuala, in functie de zodie! Doua zodii renunta la inhibitii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies