Horoscop AstroCafe pentru 16 februarie: Vinerea neagra pentru doua zodii

Horoscop AstroCafe pentru 16 februarie: Vinerea neagra pentru doua zodii
Horoscop AstroCafe pentru 16 februarie: Vinerea neagra pentru doua zodii

Citeste preziunile tale astrale pentru astazi, 16 februarie 2018.

Capricorn

 

Se pare ca astazi esti mai mult pe drumuri. Intalnirile cu rudele si prietenii apropiati pot fi frecvente. Se intrezaresc multe vesti interesante, dar acorda-le atentie doar celor care iti sunt de folos. Pe de alta parte sunt momente bune de a te gandi la parcurgerea unor forme de scolarizare pe termen scurt, ce te vor ajuta, cat de curand, sa obtii un loc de munca mai bun sau la cel actual sa promovezi.

 

Varsator

 

Banii si beneficiile lor iti vor da batai de cap. Ai vrea sa econimisesti ceva, insa s-ar putea sa fii nevoit sa cheltuiesti pentru nevoile altora. Incearca sa-ti selectezi prioritatile si nu da frau liber tentatiei cumparaturilor. Poti primi cadouri sau recompense de la un loc de munca. Chiar daca situatia bugetului de venituri si cheltuielite nemultumeste, cu rabdare si discernamant lucrurile se vor redresa. 

 

 

Pesti

 

Ai energie, chef de tot si toate, dar bine ar fi sa te rezumi doar la treburile personale. Mergi la un salon de intretinere corporala, programeaza cursuri de dezvoltare personala si relationala sau pur si simplu ordoneaza-ti lucrurile si activitatile. Bazeaza-te doar pe fortele tale si incearca sa asculti si parerile celorlalti. Unii vor depunde eforturi serioase sa te provoace, dar fii vigilent.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscopul primaverii. Cateva zodii vor avea un noroc urias. Altele descopera adevaruri tulburatoare

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Luna Iubirii: Ce zodii isi gasesc jumatatea. Sunt facute sa fie impreuna pentru totdeauna

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies