Horoscop AstroCafe pentru 16 octombrie: O zodie castiga bani, alta se cearta cu partenerul!

Horoscop AstroCafe pentru 16 octombrie: O zodie castiga bani, alta se cearta cu partenerul!
Horoscop AstroCafe pentru 16 octombrie: O zodie castiga bani, alta se cearta cu partenerul!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 16 octombrie 2017.

Berbec

Situatii deosebite in plan profesional. Simtind ca la actualul loc de munca, lucrurile au luat deja o intorsatura neplacuta esti tentant sa te avanti in cautarea unor noi colaborari. Parteneriatele vechi se pot destrama defintiv, insa se face loc pentru altele mult mai favorabile tie in etapa actuala de viata. Gandeste-te pe indelete, informeaza-te corect si actioneaza in consecinta.

Taur

Debutul saptamanii iti aduce in atentie relatiile sentimentale si cele cu copiii. Este un moment deosebit pentru a deschide o etapa noua la capitolul sentimente, amor, relatii create pe baza placerilor comune, dar mai ales a hobby-urilor. Esti ajutat din astral sa incepi o idila sau poti reconfigura cu succes o relatie veche. Exista si varianta sa te ocupi mai mult de copii.

Gemeni

Eforturi in plan domestic. Este rost de schimbare atat in relatiile cu membrii familiei, cat si in planurile referitoare la casa, patromoniu familial si relatii cu neamurile. Fii alaturi de cei dragi si ajuta-i cu tot ce iti sta in puteri. Datorita indatoririlor profesionale sau unei probleme de sanatate este posibil sa-ti reorganizezi treburile pe care doreai sa le faci alaturi de familie.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop 2018: Cele mai norocoase zodii! Au traz lozul cel mare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies