Horoscop AstroCafe pentru 16 octombrie: O zodie castiga bani, alta se cearta cu partenerul!

Horoscop AstroCafe pentru 16 octombrie: O zodie castiga bani, alta se cearta cu partenerul!
Horoscop AstroCafe pentru 16 octombrie: O zodie castiga bani, alta se cearta cu partenerul!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 16 octombrie 2017.

Rac

Pentru ca in ultima vreme ti-ai reformulat relatiile cu persoanele din anturajul apropiat, dar si unele conceptii despre lume si viata, astazi te vei simti mult mai bine. Totusi este bine sa fii discret si sa vorbesti strictul necesar. Exista riscul sa-ti prezinti planurile, ideile, intentiile si altii sa profite de ele sau sa-ti obstructioneze progresul. Membrii familiei au nevoie de ajutorul tau.

Leu

Noutati in plan financiar. Ti se deschid oportunitati interesante de a-ti imbunatati veniturile, fie dintr-o afacere de familie, fie un membru al familiei iti recomanda un loc de munca ajantajos. Pe de alta parte este posibil sa apara cheltuieli neprevazute pentru reparatii in casa, pentru achizitionarea unor obiecte decorative sau pentru a ajuta o ruda.

Fecioara

Pentru ca ti-ai propus o serie de schimbari in stilul tau de viata, astazi esti sprijinit de energia zilei sa treci la fapte. Poti demara o serie de cumparaturi pentru a-ti inoi garderoba sau pentru a face cateva imbunatatiri in spatiul in care locuiesti sau iti desfasori activitatea profesionala. De mare ajutor ti-ar fi cineva drag din anturajul apropiat, care sa-ti ofere sfaturi potrivite.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop 2018: Cele mai norocoase zodii! Au traz lozul cel mare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies