Horoscop AstroCafe pentru 16 octombrie: O zodie castiga bani, alta se cearta cu partenerul!

Horoscop AstroCafe pentru 16 octombrie: O zodie castiga bani, alta se cearta cu partenerul!
Horoscop AstroCafe pentru 16 octombrie: O zodie castiga bani, alta se cearta cu partenerul!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 16 octombrie 2017.

Capricorn

Ziua iti aduce fluctuatii mentale, ganduri haotice si discutii aprinse cu ceilalti. Ai sanse de a-ti schimba filozofia de viata, de a-ti imbogati paleta educationala cu abordarea unor studii, cursuri sau discutii desoebite cu oameni interesanti. Multa liniste si sfaturi utile poti primi de la si prin prieteni sau prin persoanele din segmentul profesional in care activezi.

Varsator

Descoperind variante noi de castig de la si prin altii, sigur ca poti planifica activitati culturale sau recreative alaturi de cei dragi. In primul rand ai avea succes la demararea unor planuri ce vizeaza calatoriile in strainatate, atat cele de agrement, cat si cele care ar avea ca scop studiile pe termen lung sau de la serviciu sa fii trimis la schimb de experienta intr-o locatie indepartata.

Pesti

Dialogurile parteneriale, care au loc astazi iti pot aduce castiguri materiale deosebite. Pe de alta parte se pare ca exista cheltuieli pe care esti nevoit sa le faci, atat pe facturi restante, datorii, cat si pentru a ajuta pe cineva drag, dar care se afla departe de granitele tarii. Selecteaza-ti prioritatile, evita sa cheltuiesti nefondat si la nevoie, sfatuieste-te cu cineva de incredere.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop 2018: Cele mai norocoase zodii! Au traz lozul cel mare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies