Horoscop AstroCafe pentru 18 iulie: Momente de ajustare si recalibrare pentru doua zodii!

Horoscop AstroCafe pentru 18 iulie: Momente de ajustare si recalibrare pentru doua zodii!
Horoscop AstroCafe pentru 18 iulie: Momente de ajustare si recalibrare pentru doua zodii!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 18 iulie 2017.

Berbec

E important pentru tine sa te simti in siguranta din punct de vedere financiar, dar pe de alta parte ai vrea sa te si distrezi. Asa ca astazi e nevoie sa-ti regandesti prioritatile in materie de cheltuieli, astfel incat sa pastrezi un echilibru intre ce primesti si ce dai.

Taur

E clar ca a venit momentul sa te ocupi si de tine, oricat de mult ti-ai dori sa fii disponibil pentru familie.

E timpul sa-ti stabilesti limite noi si sa-ti conservi energia, pentru a te putea concentra pe ideile si intentiile tale. Nu uita, daca tu esti bine, le poti fi de folos si altora.

Gemeni

Pentru tine, Luna in Taur inseamna retragere spre interior, crearea unui spatiu intim pentru tine, in care sa te conectezi cu centrul fiintei si sa te relaxezi.

Cu cat mai putine griji si ganduri, cu atat mai util si constructiv. Asa ca permite-ti o pauza de la treburi si zgomot. Te ajuta plimbarile in natura si in preajma unei ape sau lucrul cu cristalele.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop OANA HANGANU pentru saptamana 17 - 23 iulie: Se anunta probleme URIASE pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies