Horoscop Astrocafe pentru 19 aprilie 2017! Doua zodii au de suferit astazi

Horoscop Astrocafe pentru 19 aprilie 2017! Doua zodii au de suferit astazi
Horoscop Astrocafe pentru 19 aprilie 2017! Doua zodii au de suferit astazi

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 19 aprilie 2017.

Berbec

Zi importanta la capitolul carieră şi imagine publică. Este posibil să te fi săturat de felul în care te tratează şefii sau colegii şi te-ai hotărât să iei atitudine. Sigur că ai ajuns aici datorita ţie, dar acum este o perioadă minunată de a remedia situaţia. Ba chiar s-ar putea să obţii un post mai bun sau ceilalţi să înceapă să te privească cu ochi buni. Gustul dulce-amar va persista câteva zile.

Taur

Dorinţa de a te apropia de laturile spirituale ale vieţii este la cote înalte astăzi. Era şi momentul să îţi schimbi atitudinea faţă de spiritualitate, să îţi pui în ordine concepţiile religioase sau să îţi reevaluezi sistemul valorilor morale. Pentru alţii, relaţiile cu străinătatea sunt un alt subiect important demn de luat în calcul. Ori pleci undeva departe de graniţele ţării ori te întorci acasă.

Gemeni

Chestiunile financiare ce vizează banii sau bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Poţi achita diverse datorii, cum ar fi taxele, impozitele, creditele sau poti obtine o moştenire. Este un moment de sfârşit, dar totodată pot apărea situaţii financiare noi, de bun augur. Un cadou surpiză de la un autor necunoscut este pe aproape. Fii prudent, deoarece judecata îţi este umbrită.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Oracolscop "Enchanted Map" 17 - 23 aprilie - Doua zodii primesc provocari mari si au de suferit!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies