Horoscop AstroCafe pentru 20 iulie: Scorpionii au parte de o surpriza

Horoscop AstroCafe pentru 20 iulie: Scorpionii au parte de o surpriza
Horoscop AstroCafe pentru 20 iulie: Scorpionii au parte de o surpriza

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 20 iulie 2017.

Berbec

Ziua anunta multe drumuri pe distante scurte. Pe de o parte ar trebui sa-ti rezolvi chestiuni profesionale, pe de alta parte un prieten sau o ruda apropiata te invita in oras. Rezolva-ti pe indelete treburile, insa ai grija la ceea ce spui. Mentalul iti este bulversat si cu greu iti aduni gandurile. Studiile si formele de instruire personala sunt o alta tema demna de luat in calcul, asa incat planifica-ti cursurile necesare.

Taur

Ziua iti aduce cheltuieli. Poate fi vorba despre cheltuieli domestice, despre un ajutor material oferit unui membru al familiei, insa si facturile sau datoriile la banca pot intra in conul de interes. Activitatea desfasurata la un loc de munca pare-se ca iti aduce bani putini si in salturi. Fii prudent si cheltuieste strictul necesar, intrucat exista restrictii atat la castiguri, cat si la ajutor din partea altora.

Gemeni

Ai multa energie, insa si momente in care cu greu ti-o poti canaliza catre o activitate anume. Ar fi bine sa-ti ordonezi prioritatile si sa te ocupi strict de treburile tale. Tendinta de a te infiltra in treburile altora este mare. Trebuie evitat acest lucru pentru ca risti sa ai parte de replici taioase sau chiar unele persoane se pot indeparta definitiv de tine. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente pentru un tratament de ingrijire corporală.


 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Viata acestor zodii este pe cale sa se schimbe radical in aceasta vara

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies