Horoscop AstroCafe pentru 20 iunie: Gemenii trebuie sa renunte la orgolii

Horoscop AstroCafe pentru 20 iunie: Gemenii trebuie sa renunte la orgolii
Horoscop AstroCafe pentru 20 iunie: Gemenii trebuie sa renunte la orgolii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 20 iunie 2017.

Berbec

Calculele facute in dimineata zilei, vizavi de plata aferenta eforturilor depuse de tine in segmentul profesional sunt de departe altele decat cele pe care le fac superiori tai ierarhici de la serviciu. Discrepanta dintre ce suma astepti tu drept plata si ceea ce primesti efectiv te rascoleste profund. La prima vedere este bine sa-ti dozezi eficient cheltuielile si sa te rezumi la strictul necesar. Insa la o a doua vedere, intelept ar fi sa cauti un alt loc de munca.

Taur

Este greu sa te adaptezi evenimentelor zilei si unui ritm impus de ceilalti. Pentru ca tu iti doresti ceva mai multa intimitate, discretie si mai ales timp si energie de a te ocupa numai de tine, sigur ca intri in polemici cu oricine iti iese in cale. Mai ales, membrii familiei te provoaca mult si-ti solicita eforturile. Cu putin efort si bunavointa ai reusi sa te descurci onorabil si cu rezolvarea dorintelor si nevoilor tale, dar si cu solicitarile celor dragi. 

 
Gemeni

Starile tale de spirit sunt amestecate si la fel si evenimentele la care vei lua parte. Ziua este favorabila meditatiei profunde la diverse conceptii, idei, relatii sau situatii in care esti implicat. Revizuirea acestora este imperioasa, pentru ca influxurile astrale te tot provoaca in acest sens. Chiar daca simti ca trebuie sa renunti la unele persoane din anturajul apropiat sau sa te distantezi de anumite situatii, fii prudent si lasa actiunea propriu-zisa pentru zilele urmatoare.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Zodii care se hranesc cu sufletele altora! Traiesc din nefericirea celor din jur!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Horoscop Mariana Cojocaru: Ce spune luna in care te-ai nascut despre destinul tau. Doua zodii au destine tragice

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies