Horoscop AstroCafe pentru 20 octombrie: Certuri pentru trei zodii - previziuni complete

Horoscop AstroCafe pentru 20 octombrie: Certuri pentru trei zodii - previziuni complete
Horoscop AstroCafe pentru 20 octombrie: Certuri pentru trei zodii - previziuni complete

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 20 octombrie 2017.

Berbec

Iti poti achita cu succes facturile restante sau alte tipuri de datorii. S-ar putea sa fii nemultumit de banii si bunurile pe care le detii in comun cu un partener de viata sau de afaceri. Evita sa te destainui celor apropiati vizavi de planurile tale financiare. Deocamdata castigi suficienti bani din munca ta proprie, astfel incat sa iti duci traiul fara probleme.

Taur

Relatiile parteneriale iti pot da de gandit.

Ar fi bine sa iti reevaluezi pozitia intr-o colaborare sau proiect care implica atributii profesionale. Esti nemultumit de banii castigati din actiunile intreprinse cu altii si asta chiar iti poate dauna sanatatii. Pe deasupra, partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca esti prea putin implicat in cuplu. Evita cheltuielile nefondate!

Gemeni

Multa zarva se anunta la serviciu. Dorinta ta de a-ti asuma mai multe responsabilitati decat este cazul poate duce la relatii conflictuale cu ceilalti.

Se pare ca traversezi o perioada in care orice ai face, tot apare câte ceva destabilizator. Indreapta-ti atentia si eforturile mai mult catre propria-ti fiinta si lasa in pace lumea. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscopul sexual al saptamanii 16-22 octombrie. Frustrari si tensiuni in cuplu. Doua zodii vor avea un weekend fierbinte

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies