Horoscop AstroCafe pentru 21 iulie: Varsatorii primesc vesti importante

Horoscop AstroCafe pentru 21 iulie: Varsatorii primesc vesti importante
Horoscop AstroCafe pentru 21 iulie: Varsatorii primesc vesti importante

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 21 iulie 2017.

Berbec

Lasa grijile in seama altora. Ocupa-te, in schimb, de persoana pe care o iubesti si de viata ta de zi cu zi, poate chiar de sanatatea ta. Tensiunile interioare nu-si mai au rostul, intr-o zi atat de stralucitoare, si la propriu, si la figurat. De azi incolo nu mai trebuie sa te sperie nimic, pentru ca tot ceea ce iti era ascuns devine vizibil.

Taur

Binecuvantata este acasta zi, pentru tine.

De azi incepand, timp de aproximativ un an, bucuria va fi din ce in ce mai prezenta in viata ta. Si, vestea buna este aceea ca, daca te gandesti sa iti maresti familia, ai toate sansele de a o face. Nu te mai lasa afectat de ceea ce se spune despre tine, ci pregateste-te pentru o perioada excelenta. Incepand de astazi.

Gemeni

Este momentul a alegi o singura cale pe care sa o urmezi si, cu siguranta, vei gasi toate resursele pentru a face acest lucru.

Incepi a face din ce in ce mai multe conexiuni de ordin mental si iti vor iesi in cale si oamenii cu care sa faci acest lucru. In acelasi timp, aminteste-ti ca “acasa” este acolo unde te simti cel mai bine.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Viata acestor zodii este pe cale sa se schimbe radical in aceasta vara

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies