HOROSCOP AstroCafe pentru 21 mai: Duminica plina de surprize pentru raci

HOROSCOP AstroCafe pentru 21 mai: Duminica plina de surprize pentru raci
HOROSCOP AstroCafe pentru 21 mai: Duminica plina de surprize pentru raci

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 21 mai 2017.

Berbec

 

Sunt zile bune pentru a te odihni alaturi de cei dragi. Momentele de izolare iti prind bine pentru ca ai ocazia sa-ti revizuiesti evenimentele sau relatiile in care esti implicat. Energia vitala este fluctuanta, de aceea fereste-te de activitati solicitante sau conversatii ample. Duminica te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Hraneste-te sanatos, plimba-te in aer liber sau relaxeaza-te la un centru de infrumusetare.

 

Taur

 

Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie prietenii, dar si partenerii profesionali. Exista posibilitatea sa te desprinzi de unii, pe motivul ca aveti deja planuri de viata diferite. Evita sa iti divulgi intentiile sau sa dai replica la orice. Duminica se recomanda odihna, detasare de cotidian si mult somn. Afectiunile sistemului osos si articular pot lua amploare, de aceea fii prudent.

 

Gemeni

 

Sunt zile cu posibile evenimente socio-profesionale, dar si familiale. Cei din preajma ta vor fi atenti la vorbele si gesturile tale, de aceea controleaza-le pe cat posibil. Pe de alta parte beneficiezi de suficienta forta pentru a te descurca cu brio, indiferent de ce se iveste. Duminica iti sunt favorizate intalnirile si dialogurile cu prietenii.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Rugaciune catre Sfintii Constantin si Elena! Se spune pe 21 mai si te scapa de boli

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies