Horoscop AstroCafe pentru 22 iulie: Racii gestioneaza banii familiei

Horoscop AstroCafe pentru 22 iulie: Racii gestioneaza banii familiei
Horoscop AstroCafe pentru 22 iulie: Racii gestioneaza banii familiei

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 22 iulie 2017.

Berbec

 

Iubirea si implicatiile ei vor cunoaste o noua etapa in viata ta, datorita aspectului de Luna noua ce se formeaza in Leu la finalul acestei săptămâni. Daca esti implicat intr-o relatie mai veche, aceasta se poate reconfigura si consolida. Insa foarte posibil este sa te orientezi spre cuceriri noi. Pentru unii nativi se anunta aparitia unui copil. Pentru cei care au deja copii, relatiile cu acestia se vor schimba.

 

Taur

 

Aspectul de Luna noua ce se formeaza in Leu in acest weekend iti aduce noutati in plan familial. Poate fi vorba despre schimbarea locuintei, despre achizitionarea unor bunuri patrimoniale de valoare sau vanzari ale unor terenuri sau case. Oricum schimbarea, innoirea sunt cuvintele de ordine. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si foarte usor se pot isca discutii.

Fii intelegator si deschis catre nevoile celorlalti.

 

Gemeni

 

Weekend-ul este potrivit pentru intalniri si dialoguri cu rudele si prietenii apropiati. Duminică se va forma aspectul de Luna noua in Semnul Leului, aspect care iti va aduce in preajmă oameni noi, alaturi de care vei lega prietenii pe termen lung. Mentalul iti este rascolit, astfel incat ar fi bine sa vorbesti cat mai putin si sa eviti deciziile majore.

Calatoriile pe distante scurte sunt o alta tema importanta.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Viata acestor zodii este pe cale sa se schimbe radical in aceasta vara

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies