Horoscop AstroCafe pentru 23 octombrie: Doua zodii au de suferit - previziuni complete

Horoscop AstroCafe pentru 23 octombrie: Doua zodii au de suferit - previziuni complete
Horoscop AstroCafe pentru 23 octombrie: Doua zodii au de suferit - previziuni complete

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 23 octombrie 2017.

Berbec

Debutul saptamanii iti aduce multe framantari sufletesti. Poate fi vorba despre o calatorie indepartata, despre unele studii pe care doresti sa le completezi sau sa le finalizezi sau pur si simplu iti doresti un nou stil de viata. Lasa grijile deoparte, pentru ca sunt momente pasagere. Rezerva-ti momente pentru a te relaxa vizionand un film bun, a conversa cu cineva drag sau pentru a te plimba intr-un parc.

Taur

In prima parte a zilei se pot ivi provocari serioase din partea celorlalti. Evita discutiile contradictorii, pentru ca sunt momente pasagere si pana la urma totul va fi dat uitarii. Indreapta-ti atentia si eforturile spre a-ti verifica bugetul, veniturile si datoriile. Dupa-amiaza este potrivita achitarii facturilor sau relationarii cu ceilalti pe tema banilor si bunilor comune. Fii prudent, atat cu documentele financiare, cat si cu fiecare ban pe care trebuie sa-l cheltuiesti.

Gemeni

Este bine sa iti alcatuiesti un program de lucru clar si pe care sa-l urmaresti indeaproape. Chiar daca esti solicitat de catre colegi sa rezolvi chestiunile profesionale mai repede, tu actioneaza in ritmul tau. Posibil ca datorita unor probleme familiale sa iti fie dificil sa reactionezi promt la cerintele seriviciului in care activezi. Dupa-amiaza te vei simti mai bine. Partenerul de viata iti doreste compania si sprijinul.


 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop Mihai Voropchievici saptamana 23-29 octombrie 2017! Doua zodii sunt sub protectie divina

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies