Horoscop AstroCafe pentru 24 iulie: Fecioarele incep saptamana cu stangul

Horoscop AstroCafe pentru 24 iulie: Fecioarele incep saptamana cu stangul
Horoscop AstroCafe pentru 24 iulie: Fecioarele incep saptamana cu stangul

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 24 iulie 2017.

Berbec

 

Ai avea spor si succes la hobby-uri. Rezerva-ti momente pentru a te ocupa de o activitate placuta si recreativa. Ceilalti iti pot crea neplaceri, in special persoana iubita si copiii. Ai grija si de nevoile celor dragi, asculta-le doleantele si vezi cu ce si cum poti să-i ajuti. Spre seara organizeaza o petrecere surpriza pentru cei dragi. Este nevoie să-ţi modelezi atitudinea si conceptiile vizavi de iubire si implicaţiile ei.

 

Taur

 

Inceputul saptamanii iti aduce forfota in sfera familiala. Se pare ca ai multe treburi de rezolvat in legatura cu casa sau cu bunurile patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate si ar fi bine sa-ti controlezi reactiile. Tine cont de parerile si sfaturile celor dragi. Se recomanda o atentie deosebita la instalatiile de afoc din spatial locativ, deoarece se pot produce avarii greu de remediat.

 

Gemeni

 

Se contureaza intalniri si dialoguri interesante cu o ruda sau cu un prieten apropiat. Informatiile pe care le afli astazi te pot pune serios pe ganduri. S-ar putea sa fie nevoie sa-ti imbogatesti palmaresul educational cu forme de instruire noi, insa pe termen scurt. Daca esti deja implicat in cursuri sau diverse studii, retine ca procesele de invatare-evaluare sunt deficitare si cu greu poti face fata unui discurs sau unei probe. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop Mihai Voropchievici saptamana 24-30 iulie 2017! Racii sunt foarte tensionati - Previziuni COMPLETE

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies