Horoscop AstroCafe pentru 25 iulie: Varsatorii castiga o suma de bani importanta

Horoscop AstroCafe pentru 25 iulie: Varsatorii castiga o suma de bani importanta
Horoscop AstroCafe pentru 25 iulie: Varsatorii castiga o suma de bani importanta

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 25 iulie 2017.

Berbec

O zi delicata la capitolul sanatate. Starile tale de spirit se schimba des, asa incat fii cat mai prudent. La serviciu treburile te solicita, iar colegii si sefii au mari pretentii de la tine. Restrictiile din sfera muncii persista si asta te numltumeste mult. Selecteaza prioritatile si incearca sa te detasezi de capitolul munca. Odihneşte-te pe îndelete!

Taur

Buna dispozitie, aventura si pofta de viaţă sunt atuurile tale de astăzi.

Relatiile sentimentale sunt tensionate, persoana iubita iti poate face unele reprosuri, insa cu farmec si diplomatie reusesti sa elimini neplacerile. Planificarea unor hobby-uri sau vacanţe alături de cei dragi au mari şanse de reuşită în viitorul apropiat.

Gemeni

Casa si familia au astăzi nevoie de ajutorul tau. Ai spor la treburile domestice, asa incat incearca sa imbunatatesti conditiile locative sau sa faci reparatiile necesare. Relatiile cu membrii familiei sunt cam tensionate.

Prudenta si discernamatul te vor ajuta să îi multumeşti pe toti. Dorul de copilarie si personajele ei te învăluie în chip splendid, oferindu-ţi un farmec deosebit.
 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Viata acestor zodii este pe cale sa se schimbe radical in aceasta vara

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies