HOROSCOP AstroCafe pentru 25 mai: Varsatorii se achita de niste datorii mai vechi

HOROSCOP AstroCafe pentru 25 mai: Varsatorii se achita de niste datorii mai vechi
HOROSCOP AstroCafe pentru 25 mai: Varsatorii se achita de niste datorii mai vechi

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 25 mai 2017.

Berbec

Se intrezaresc calatorii pe distante scurte din varii motive. Neplaceri ar putea aparea de la faptul ca un membru al familiei iti face alt program, fara sa-ti ceara in prealabil acordul. Insa, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te descurci printre hăţişurile zilei. Prieteni, simple cunostinte, chiar si vecini vor veni in prejma ta fie pentru a-ti cere sfaturi, fie doar pentru a te saluta.

Taur

Sunt posibile castiguri financiare substantiale dinspre segmentul profesional in care activezi. Astfel, starea ta de spirit se va imbunatati, ba chiar vei fi tentat sa cheltuiesti ceva bani si pentru cei dragi, mai putin norocosi astazi decat tine. Insa, fereste-te sa fii prea rigid in idei sau prea insistent cu implicarea ta in treburile altora. Spre seara, relaxeaza-te la o şuetă cu cei dragi.

Gemeni

O zi cu multa încărcătură emoţională.

Astfel, relatiile cu ceilalti devin tensionate, iar implicarea ta in prea multe activitati duce la rezultate nesatisfacatoare. Se recomanda prudenta mai ales in relatiile cu sefii sau cu oficialii diverselor institutii contactate. Tendinta de a respinge regulile sau ideile altora este mare si neverosimilă. Relaxeaza-te, nimeni n-are nimic cu tine.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Zodii care gasesc NUMAI barbati rai! Nu au deloc noroc in iubire!

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies