Horoscop AstroCafe pentru 29 aprilie: Cheltuieli mari pentru doua zodii!

Horoscop AstroCafe pentru 29 aprilie: Cheltuieli mari pentru doua zodii!
Horoscop AstroCafe pentru 29 aprilie: Cheltuieli mari pentru doua zodii!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 29 aprilie 2017.

Berbec

Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma prietenii si rudele apropiate. Posibil sa te necajesti pe seama faptului ca unii iti ofera sfaturi si idei pe care nu le poti accepta deocamdata. Pe de alta parte, ar fi bine sa-ti selectezi anturajul apropiat si sa te desprinzi de cei care s-au dovedit in ultima vreme neseriosi sau care profita de pe urma ta.

Asculta-ti vocea interioara, insa fii atent si la ce ti se spune, pentru ca informatiile din aceste zile chiar iti sunt utile.

Taur

Se intrezaresc cheltuieli fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru a oferi cadouri celor dragi. Si tu poti primi bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional, dar si prietenii se vor gandi la tine. Pe de alta parte, temerile vizavi de aspectele materiale sunt accentuate.

Este vorba mai mult de a-ti modifica tu perceptia in legatura cu banii si implicatiile care decurg din existenta lor. Odihneste-te si bucura-te de intalnirile cu ceilalti.

Gemeni

Pentru ca te gandesti la tot soiul de teme esti agitat si relationezi greu cu ceilalti. Posibil sa fii ingrijorat datorita unor calatorii in strainatate pe care urmeaza sa le faci, datorita unor cursuri sau programe de instruire planificate mai demult sau datorita situatiei unor prieteni, cunostinte aflate departe de granitele tarii.

Linisteste-te, detaseaza-te de toate si ocupa-te pe indelete de tine. Ti-ar prinde bine un masaj sau cateva ore la piscina in compania celor dragi.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Trei zodii care se imbogatesc in luna MAI! Se trezesc cu gramezi de bani!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies