Horoscop AstroCafe pentru 29 iunie: Pestii se cearta cu cineva drag

Horoscop AstroCafe pentru 29 iunie: Pestii se cearta cu cineva drag
Horoscop AstroCafe pentru 29 iunie: Pestii se cearta cu cineva drag

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 29 iunie 2017.

Berbec

Planifica-ti atent treburile de la serviciu, dar si pe cele personale de acasa. Posibil sa ai putin spor in realizarea sarcinilor de astazi. De aceea ocupa-te doar de prioritati. Sanatatea este vulnerabila si bine ar fi, la nevoie, sa ceri sfatul unor specialisti in sanatate. Pe de alta parte sunt momente bune de a analiza pe indelete climatul din segmentul profesional.

Taur

Cheful de distractii si aventuri continua sa te insoteasca si astazi.

Astfel, foarte usor pot aparea discutii aprinse cu ceilalti, pentru ca pari neserios in rezolvarea sarcinilor care iti revin. Controleaza-ti reactiile si fii prudent in relatii. De la o banala gluma, cei dragi se pot supara pe tine cel putin o luna de zile de acum incolo.   

Gemeni

Cu greu te desprinzi astazi de confortul casei sau de membrii familiei. Rezolva-ti atent treburile de la serviciu.

Este posibil sa apara neplaceri datorita neatentiei. A doua parte a zilei iti aduce alaturi persoana iubita sau copiii. De asemenea s econtureaza intalniri si discutii agreabile cu persoanele din anturajul apropiat. Rezerva-ti momente de relaxare!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Rugaciunea pe care toti crestinii trebuie s-o spuna de Sfintii Petru si Pavel

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies