Horoscop AstroCafe pentru 29 octombrie: Ingrijorare si mult stres pentru zodii

Horoscop AstroCafe pentru 29 octombrie: Ingrijorare si mult stres pentru zodii
Horoscop AstroCafe pentru 29 octombrie: Ingrijorare si mult stres pentru zodii

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 29 octombrie 2017.

Berbec

Relatiile cu prietenii si cu sustinatorii din segmentul profesional in care activezi sunt foarte solicitante la finalul acestei saptamani. Temele principale de discutie se pare ca se leaga de statutul tau profesional, de locul tau in cadrul unei echipe de lucru. Totusi este bine sa nu pui baza pe cele discutate acum, deoarece este loc suficient pentru rasturnari de situatii sau pentru revenire asupra unor decizii oficiale.

Taur

Finalul acestei saptamani iti aduce multa lume in preajma. Sunt posiible intalniri, dialoguri interesante cu persoane erudite, persoane cu functii inalte, dar si cu altii care impartasesc aceleasi idei, hobby-uri ca tine. Totusi exista un risc major de a intelege gesturile sau vorbele altora gresit. La randul tau si tu poti inteles sau apreciat necorespunzator. Astfel, fii prudent, tolerant si intelegator.

Cineva din anturajul apropiat te va sprijini foarte bine in toate demersurile tale.

Gemeni

Sunt zile potrivite pentru a-ti rafina sufletul cu subiecte interesante, deosebite, alaturi de oameni interesanti. Foarte usor vor intra in sfera ta de interes calatoriile indepartate, studiile, chiar abordarea unui program de instruire personale sau profesionala. Totul este sa lasi lucrurile la stadiul de idei si planuri, deoarece inca sunt sanse de a te razgandi sau de a aparea cu totul altceva mai bun.

Citeste, vizioneaza filme, piese de teatru sau plimba-te in aer liber!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop Minerva saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie 2017. Doua zodii au cumpene mari in relatie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies