Horoscop AstroCafe pentru 3 octombrie: Taurii au parte de surprize placute

Horoscop AstroCafe pentru 3 octombrie: Taurii au parte de surprize placute
Horoscop AstroCafe pentru 3 octombrie: Taurii au parte de surprize placute

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 3 octombrie 2017.

Berbec

O zi potrivita pentru a te retrage putin din contextul problemelor cotidiene si a privi totul de pe margine, pentru a obtine o imagine cat mai ampla. Punand accentul pe detasare si ratiune in defavoarea emotiilor, astazi poti gasi raspunsuri sau poti primi vesti bune legate de domeniul financiar, pe cai surprinzatoare.

Taur

Ai parte de surprize placute din partea prietenilor sau cunostintelor.

Vin vesti bune, propuneri tentante cu privire la un proiect inedit sau invitatii cu privire la o vacanta. In orice caz, e important sa te arati disponibil pentru orice apare nou, chiar daca nu era inclus in programul tau de astazi.

Gemeni

In cazul tau, astazi este activata zona profesionala. Inspiratia, creativitatea si intuitia te ajuta sa gasesti metode ingenioase de a iesi dintr-o criza sau de a face un progres semnificativ in cadrul unui proiect sau al unei afaceri.

Nu e nevoie decat sa fii receptiv si deschis. Succesul de astazi te va repune pe linie si din punct de vedere financiar, chiar daca rezultatele concrete nu se vad inca.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Horoscop COMPLET AstroCafe saptamana 2 - 8 octombrie 2017: Stres, certuri, probleme de sanatate si despartiri pentru zodii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies