HOROSCOP AstroCafe pentru 30 mai: Agitatie si stres pentru doua zodii!

HOROSCOP AstroCafe pentru 30 mai: Agitatie si stres pentru doua zodii!
HOROSCOP AstroCafe pentru 30 mai: Agitatie si stres pentru doua zodii!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 30 mai 2017.

Berbec

Astazi Luna se muta in Leu si aduce o energie noua, pasionala si creativa, pentru tine. E o zi numai buna pentru a-ti declara iubirea oamenilor apropiati sau pentru a te implica in proiecte creative. In orice caz, criteriul de alegere in orice faci astazi este bucuria. Pe de alta parte, ai nevoie de ceva nou, de experiente inedite si e posibil sa te surprinda placut contextele in care te vei afla, atat din punct de vedere romantic, cat si in ce priveste bucuriile simple venite prin copii sau oameni apropiati.

Taur

Te intereseaza confortul si siguranta personala, asa ca astazi nu vei face nici un rabat in acest sens. S-ar putea sa participi la un eveniment fericit in familie sau sa achizitionezi obiecte pentru casa care adauga un plus de confort si estetica acesteia. In orice caz, bucuria vine astazi prin intermediul familiei, casei si capriciilor personale pe care ti le satisfaci.

De altfel, ai nevoie de ceva rasfat, deci nu te sfii sa ti-l oferi, indiferent ce presupune asta.

Gemeni

Cuvinte frumoase spui si auzi astazi. Comunicarea capata elocventa si o anumita stralucire, iar asta te ajuta sa-ti comunici cu putere intentiile, sa-ti creezi conexiuni profitabile si sa negociezi avantajos pentru ambele parti. Asadar, daca ai in plan intalniri importante sau pur si simplu primesti invitatii la coversatie, alege sa dedici timp, cu prioritate, acelora de calitate si care reprezinta o reala bucurie.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop saptamanal Mihai Voropchievici: 29 mai - 4 iunie! Ce zodii au avantaje uriase!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies