HOROSCOP AstroCafe pentru 30 mai: Agitatie si stres pentru doua zodii!

HOROSCOP AstroCafe pentru 30 mai: Agitatie si stres pentru doua zodii!
HOROSCOP AstroCafe pentru 30 mai: Agitatie si stres pentru doua zodii!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 30 mai 2017.

Rac

Roata se intoarce, dupa cum bine stii. Iar astazi vei intelege pe pielea ta sensul acestei vorbe din popor. Cu alte cuvinte, iti vine randul sa primesti roadele muncii si sa-ti fie apreciate calitatile. Daca esti in pozitia de a cere o suma de bani in schimbul unor servicii oferite, evalueaza-te la adevarata valoare si ai curajul sa ceri exact atat cat te-ar face fericit si cat consideri ca e potrivit acum pentru ce oferi.

Astfel, castigi autoritate interioara si stima de sine, ceea ce nu e putin lucru. Asteapta-te si la venituri noi sau suplimentare.

Leu

Dupa doua zile de emotii, stres si chiar epuizare, astazi iti vine inima la loc. Vezi din nou lucrurile cu seninatate, ai optimism si poti privi dintr-un punct favorabil absolut orice situatie. Asta te ajuta sa creezi o realitate cu mai multa usurinta, bucurie si… vesti bune.

Aminteste-ti ca ceea ce vine la tine este in concordanta cu energia care esti si cu starea din care initiezi orice actiune. Ce vei alege astazi sa fii, sa faci si sa generezi pentru tine?

Fecioara

Inca exista multa energie in zona carierei, deci e important cum o folosesti. Iar cea mai avantajoasa cale este aceea de a sta deschis in fata posibilitatilor care apar si chiar in fata situatiilor provocatoare, pentru ca toate iti sunt de folos.

In plus, beneficiezi de o oarecare protectie discreta, subtila, asa ca nu ezita sa-ti joci cartile din mana avand incredere in flerul tau si in intuitie. E posibil sa participi astazi la discutii de culise, in cercuri restranse si sa afli informatii la „prima mana”, daca asculti cu atentie.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>
 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop saptamanal Mihai Voropchievici: 29 mai - 4 iunie! Ce zodii au avantaje uriase!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies