HOROSCOP AstroCafe pentru 30 mai: Agitatie si stres pentru doua zodii!

HOROSCOP AstroCafe pentru 30 mai: Agitatie si stres pentru doua zodii!
HOROSCOP AstroCafe pentru 30 mai: Agitatie si stres pentru doua zodii!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 30 mai 2017.

Balanta

Luna in Leu te repune pe linia optimismului si increderii. Astazi e mai usor sa vezi partea plina a paharului si sa te bucuri de prezenta unor oameni minunati langa tine. De asemenea, da atentie tuturor  cconversatiilor, propunerilor, ideilor. S-ar putea sa capeti o perspectiva mai luminoasa asupra viitorului si chiar sa-ti implinesti un vis, cand te astepti mai putin. Asadar, tu ocupa-te doar de bucuria ta si lasa restul sa curga de la sine.

Scorpion

O zi frumoasa, cu multa stralucire si recunoastere, cu sanse de afirmare si succes. Luna se intalneste cu cei doi beneficiu in Leu, in zona carierei, si creeaza un context energetic favorabil oricarui demers profesional care necesita putere, curaj, stralucire si afirmare clara a valorii personale. Cu conditia sa fii unde-ti place si sa iubesti ce faci. Iar daca nu stau asa lucrurile, iata o zi buna pentru a afla ce iubesti sa faci cu adevarat.

Sagetator

Desi vii dupa doua zile destul de obositoare si stresante, astazi se schimba radical energia si starea ta. Cu o Luna de mai mare frumusetea in Leu, care completeaza tabloul deja favorabil al acestei perioade, asteapta-te la vesti bune, cooperare fructuoasa, corespondenta eficienta si constructiva. Tot ce ai de facut astazi este sa visezi cu ochii deschisi si, in primul rand, sa multumesti pentru tot ce esti si ai in viata ta.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop saptamanal Mihai Voropchievici: 29 mai - 4 iunie! Ce zodii au avantaje uriase!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies