HOROSCOP AstroCafe pentru 5 mai: Tensiuni mari in relatie pentru doua zodii!

HOROSCOP AstroCafe pentru 5 mai: Tensiuni mari in relatie pentru doua zodii!
HOROSCOP AstroCafe pentru 5 mai: Tensiuni mari in relatie pentru doua zodii!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 5 mai 2017.

Berbec

Foloseste energia acestei zile, pentru a pune la punct detaliile unui proiect sau pentru a te concentra pe activitati de rutina. Uneori, detaliile fac diferenta, prin urmare fii atent la ce auzi, ce spui si mai ales la cat de bine faci lucrurile. Fii gata sa delegi cateva sarcini si sa cooperezi cu cei din jur, fara a te lasa distras de pareri adverse.

Astfel ai sanse sa obtii rezultate remarcabile si chiar sa-ti consolidezi pozitia din punct de vedere financiar.

Taur

Cum iti manifesti iubirea pentru oamenii cei mai dragi din viata ta? I-ai imbratisat in ultima vreme? I-ai apreciat? Le-ai daruit din timpul, energia si prezenta ta? Ziua aceasta reprezinta contextul perfect pentru a-ti aminti de iubire, acea iubire manifestata prin gesturi concrete si atentie la micile detalii care genereaza bucurie in sufletele celorlalti.

De asemenea, astazi poti avansa cu succes in derularea unui proiect, pentru ca ai inspiratia necesara si in plus reusesti sa te concentrezi eficient la ce ai de facut.

Gemeni

In cazul tau, Luna in Fecioara stimuleaza nevoia de auto-ingrijire din toate punctele de vedere. Fii atent la nevoile tale, asculta-ti mai atent corpul si fii gata sa-i oferi ce are nevoie sau sa faci schimbarile necesare in dieta sau in ce priveste alte obiceiuri.

Pe de alta parte, legaturile cu familia sunt activate si e posibil ca in in unele situatii sa-ti fie testate flexibilitatea si diplomatia. Fii gata sa negociezi orice cerere venita din partea celor dragi si invata (cum) sa spui „nu” cand asta este ce vrei cu adevarat.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Trei zodii care se imbogatesc in luna MAI! Se trezesc cu gramezi de bani!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies