Horoscop AstroCafe pentru 6 august: Deceptii URIASE pentru o zodie, incercari fara succes pentru alta!

Horoscop AstroCafe pentru 6 august: Deceptii URIASE pentru o zodie, incercari fara succes pentru alta!
Horoscop AstroCafe pentru 6 august: Deceptii URIASE pentru o zodie, incercari fara succes pentru alta!

Citeste previziunile astrologice complete pentru ziua de 6 august 2017.

Berbec

Sambata se intrezaresc chestiuni profesionale, fie ca participi la o şedinţă fulger, fie ca ai de discutat cu un sef sau cu autoritatile. Esti pus pe cearta, comunicarea este viciata, iar de aici si pana la conflict deschis si pe termen lung este doar un pas. Fii prudent, tine-ti firea si fii intelegator cu ceilalti. Duminica sunt momente potrivite pentru intalniri si dialoguri cu prietenii.

Totusi ar fi bine sa faci o curatenie drastica in anturajul tau si sa te bazezi mai mult pe fortele tale.

Taur

Sfarsitul acestei saptamani anunta vesti din strainatate. Poate fi vorba despre o calatorie planificata mai demult, care acum fie se amănă, fie este nevoie sa cheltuiesti mai mult pentru aceasta. Zilele acestea există un risc crescut de neplaceri la drum.

Duminica se pare ca esti invitat la evenimente sociale care presupun eticheta si lume multa. Aparitiile tale in public sunt atent monitorizate de catre persoane cu functie, de aceea pregateste-te cum se cuvine.

Gemeni

Chestiunile financiare legate de parteneriate si colaborari alcatuiesc tema principala a weekend-ului. Vei fi nevoit sa revizuieşti plăţile facturilor, taxelor sau impozitelor, insa pot intra in discutie si plati de pe urma gafelor partenerului de viata, de afaceri sau colaboratorilor.

Tot ce tine de documente, discutii importante, decizii pe termen lung, sunt supuse răsturnărilor de situatie cand te astepti mai putin. Duminica sunt momente favorabile pentru rafinarea sufletului.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 4 august: Probleme pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies