Horoscop AstroCafe pentru 6 iulie: Oboseala mare si certuri pentru doua zodii!

Horoscop AstroCafe pentru 6 iulie: Oboseala mare si certuri pentru doua zodii!
Horoscop AstroCafe pentru 6 iulie: Oboseala mare si certuri pentru doua zodii!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 6 iulie 2017.

Berbec

Dorinta de rafinare sufleteasca este foarte accentuată. Te poti gandi la studii filozofice sau la cursuri de limbi straine. Componentei educationale ar fi bine să-i acorzi atenţie sporită, bine fiind sa-ti revizuiesti atitudinea fata de acest capitol al vietii. In a doua parte a zilei, recomandate sunt vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzica sau participarea la o discutie pe teme spirituale.

Călătorii şi demersuri în acest sens.

Taur

Aspectele banesti alcatuiesc tema principala a acestei zile. Este vorba despre banii pe care ii datorezi altora si anume taxe, impozite, credite sau bunuri imprumutate. Vesti legate de mosteniri sau partaje. Verifică periodic documentele financiare, deoarece pozitia ta sociala si imaginea in ochii celorlalti pot avea de suferit. Spre seara lasa grijile deoparte si indreapta-ti atentia catre domeniile spirtuale ale vietii.

Gemeni

Zodia GemeniRelatiile parteneriale sunt foarte dinamice astazi. S-ar putea ca partenerul de viata sa-ti faca reprosuri, dar ai rabdare si asculta-i doleantele. Pe de alta parte, bine ar fi sa te gandesti la parteneriatele sau colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Poate ca la unele dintre acestea ar trebui sa renunti sau sa verifici etapele la care s-a ajuns cu desfasurarea activitatilor.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

3 zodii de care merita sa te indragostesti! Au sufletul de aur si iubesc cu toata inima!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies