Horoscop AstroCafe pentru 6 iulie: Oboseala mare si certuri pentru doua zodii!

Horoscop AstroCafe pentru 6 iulie: Oboseala mare si certuri pentru doua zodii!
Horoscop AstroCafe pentru 6 iulie: Oboseala mare si certuri pentru doua zodii!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 6 iulie 2017.

Balanta

S-ar putea ca astazi sa fii mai mult pe drumuri Chiar daca te gandesti la calatorii in tinuturi indepartate, se pare ca ai mai mult succes la cele in apropierea casei. Fii prudent in relatiile sentimentale! Evita discutiile contradictorii si tine cont si de dorintele celorlalti. O ruda apropiata iti poate da vesti alarmante. Verifica orice informatie inainte sa ii dai curs. In a doua parte a zilei, intalneste-te cu prietenii apropiati.

Scorpion

Interesanta zi pentru tine la capitolul bani. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Esti tentat sa mergi la cumparatauri, dar evita cheltuielile extravagante. Energia vitala este la cote scazute, asa incat dozeaza-ti eforturile. Chiar daca sufletul tau tanjeste dupa aventuri si iubire, astrele te sfatuiesc sa gasesti un echilibru intre dorintele frivole si nevoile tale reale.

Sagetator

Astazi esti intr-o forma de zile mari. Ai chef de viata si o mare dorinta de a te ocupa de tot si toate. Cu toate ca starile tale de spirit pot fluctua destul de mult, vei reusi sa depasesti orice moment. Recomandabil este sa-ti faci o reevaluare a propriei fiinte. Poate o vizita la un centru de ingrijire corporala sau parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personala ar fi foarte bune.

Spre seara stai la o şuetă cu prietenii.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>>



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

3 zodii de care merita sa te indragostesti! Au sufletul de aur si iubesc cu toata inima!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies