HOROSCOP AstroCafe pentru 6 iunie: Capricornii au o cumpana de trecut astazi

HOROSCOP AstroCafe pentru 6 iunie: Capricornii au o cumpana de trecut astazi
HOROSCOP AstroCafe pentru 6 iunie: Capricornii au o cumpana de trecut astazi

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 6 iunie 2017.

Berbec

Sub influenta contextului astral de astazi tie iti este destul de greu sa faci diferenta dintre fictiune si realitate. Imaginatia ta este debordanta si te poti simti invaluit in ceata. Traiesti emotii foarte intense si paradoxale si poti alege sa te retragi in intimitate, izolat de ochii lumii. Poti fi absorbit de studiul domeniilor oculte, de meditatie sau de sanatate.

Taur

Luna in Scorpion activeaza zona relatiilor si a parteneriatelor.

Prin prisma experientei de viata pe care ai acumulat-o, esti dispus sa renunti la unele convingeri limitatoare, sa iti largesti viziunea si sa ai relatii implinite. Totusi o discutie cu cineva apropiat, poate chiar un parinte iti poate arata ca mai este ceva in trecutul tau care se cere a fi iertat si vindecat.

Gemeni

Sub influenta Lunii in Scorpion iti este dificil sa dispui de ratiunea ta pura si percepi prin intermediul emotiilor evenimentele din viata ta.

Mentalitatea si modul in care comunici sunt in proces de reconfigurare. Unele erori de comunicare din trecut pot fi acum constientizate si corectate. Comunicarea cu colegii si subalternii necesita atentie, calm si intelegere.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Acestea sunt cele mai geloase zodii de femei! Nu uita si nu iarta!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies