HOROSCOP AstroCafe pentru 6 iunie: Capricornii au o cumpana de trecut astazi

HOROSCOP AstroCafe pentru 6 iunie: Capricornii au o cumpana de trecut astazi
HOROSCOP AstroCafe pentru 6 iunie: Capricornii au o cumpana de trecut astazi

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 6 iunie 2017.

Rac

Tie gandirea si comunicarea iti pot fi obstructionate de rabufniri emotionale in special in relatia cu persoana iubita sau cu copiii. Unele resurse financiare provenite din munca proprie se lasa asteptate si nu stai chiar pe roze cu banii. Poate fi un moment propice sa cauti in tine talente si calitati care pot fi exploatate si astfel sa iti poti creste si veniturile.

Leu

Luna se afla si astazi in Scorpion si iti intretine starea de emotie si sensibilitatea.

Poti manifesta agresivitate verbala sub incitarea unor suspiciuni starnite de cineva din familie. Incearca sa iti constientizezi pe cat posibil trairile interioare, tempereaza-ti pornirea spre impulsivitate, nu lua lucrurile personal si nu te pripi sa tragi concluzii.

Fecioara

Tu cauti armonia, pacea si ai nevoie de dreptate si egalitate. Viata sociala este foarte importanta pentru tine si improvizezi pentru a fi pe placul celorlalti. Esti optimist si intuitiv si simti acut nevoia de a-ti exprima iubirea si compasiunea.

Poti fi in cautatrea adevarului absolut, esti sensibil, romantic si visator.  Ai grija sa nu pici in mreaja iluziilor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Acestea sunt cele mai geloase zodii de femei! Nu uita si nu iarta!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies