Horoscop AstroCAFE pentru 7 august: Eclipsa isi pune amprenta - toate zodiile SUFERA!

Horoscop AstroCAFE pentru 7 august: Eclipsa isi pune amprenta - toate zodiile SUFERA!
Horoscop AstroCAFE pentru 7 august: Eclipsa isi pune amprenta - toate zodiile SUFERA!

Citeste previziunile astrologice complete pentru ziua de 7 august 2017.

Berbec

Interesanta si importanta zi la capitolul prieteni si protectori. Eclipsa de Lună ce se formeaza astazi in Semnul Vărăstorului iti deschide posibilitati de relationare cu oameni noi, deosebiti, care chiar pot sa te sprijine in proiectele tale de viitor. Fii prudent si selecteaza-ti pe indelete anturajul. Sunt posibile neplaceri de la prieteni si asa-zisii protectori. Bine ar fi sa te indepartezi de actualele persoane apropiate si să-ţi orientezi eforturile catre altii.

Poti primi oferte de includere in grupuri, asociatii cu interese umanitare.

Taur

In domeniul profesional se contureaza noi orizonturi din toate punctele de vedere. Eclipsa de Lună formată astazi in Semnul Vărsătorului te impinge pe un drum social cu totul nou. Ti se pot oferi sarcini de lucru noi, cu bataie pe termen lung, o functie de raspundere ravnita de tine in taina sau pur si simplu te poti orienta catre un alt loc de munca.

Şefii sau reprezentantii unor institutii oficiale iti pot crea neplaceri, insa cu putin efort, intelegere si bunavointa poti depasi toate piedicile ivite. Bine ar fi sa te abtii de la comentarii.

Gemeni

Noutati amestecate din si despre strainatate, iar pentru cei implicati in examene, probe, interviuri profesionale sau studii pe termen lung, acestea vor lua o turnura nebanuita. Eclipsa de Lună format astazi in Semnul Vărsătorului, te indeamna să-ţi largesti orizonturile cunoasterii si să-ţi elevezi sufletul.

Sunt momente favorabile de a-ti schimba planurile de viata, fie orientandu-te catre calatorii peste mari si tari, fie abordand forme de instruire care presupun studiu indelungat, alaturi de oameni cu o inalta tinuta morala si profesionala.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 4 august: Probleme pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies